,
Ми в youtube

Ми в facebook

Ми в instagram

Ми в twitter

Ми в смартфоні

Наше опитування
Як ви вважаєте, чи потрібна нашій громаді бібліотека?
Так
Ні
Не знаю
Інше


Показати усі опитування
Архів новин сайту
Травень 2024 (3)
Квітень 2024 (39)
Березень 2024 (40)
Лютий 2024 (41)
Січень 2024 (33)
Грудень 2023 (31)
«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Наша адреса:

Костянтинівська центральна міська бібліотека знаходиться за адресою:
85113 м. Костянтинівка Донецької області
б/р Космонавтів, 11
тел. /факс(06272) 6-16-70
e-mail: konstlib(dog)ukr.net

Літній графік роботи с 1 липня по 31 серпня: бібліотека працює с 10:00 до 18:00. Вихідні - неділя, понеділок.

Проїзд від залізничного вокзалу автобусом №1,2,6 до зупинки "Універсам"

Банківські реквізити бібліотеки:

Рахунок № 35425007003007
УДК у Донецькій області
МФО 834016
Код організації (ЄДРПОУ) 00183816

 

Форум
Фотоальбом
Оголошення

Данилець Геннадій Миколайович. Історія успіху

  

 На курси «Англійська 1.2.3» його привела, так би мовити, «потрійна» мрія.
   По-перше, він хоче глибше вивчити англійську мову, збагатити свій словниковий запас та як слід засвоїти граматику і синтаксис.
   По-друге, навчитися швидкої розмовної мови, без тривалого підшукування потрібних слів і повільного вибудовування правильних фраз, без одвічного страху сказати щось не так і опинитися незрозумілим або попросту смішним.
   По-третє, - і це також важливо! - тренування інтелекту, підтримка його в робочій формі за допомогою вивчення іноземної мови.
   Важливим «плюсом» на користь свого навчання на онлайн-курсах «Англійська 1.2.3» Геннадій Миколайович вважає їх абсолютну безкоштовність за умови занять в стінах публічної бібліотеки, на відміну від аналогічних платних курсів (наприклад, таких, як популярний "Rosetta Stone", школа Пімслера та ін.)
Так же Вы можете посмотреть секс видео чат на сайте http://porncam.biz/.
  Крім того, його приваблює гнучка структура самих курсів, завдяки якій він може самостійно планувати свої заняття, регулювати їх тривалість, періодичність і послідовність вивчення матеріалу.
   Водночас, Геннадій Миколайович відзначає і деякі труднощі, з якими йому вже довелося зіткнутися при навчанні.
  По-перше, для навчання на курсах потрібна певна початкова, мінімальна база раніше набутих знань в області англійської мови, тобто, «з нуля» вивчити мову, прийшовши на курси, дуже важко .
  По-друге, навіть за наявності початкових знань, під час навчання на курсах таки вельми бажана консультативна допомога з боку людини, яка знає мову хоча б на середньому рівні, оскільки учень досить часто стикається з деякою невідповідністю вимови англійських слів в діалогах і поясненнях тому «звичному» класичному британському варіанту, який надається у вигляді транскрипції в англо-українських або англо-російських словниках. Це викликає у багатьох учнів питання і подив, збиває їх з пантелику.
  По-третє, досить бажаним і логічним, на думку Геннадія Миколайовича, було б включення в навчальний матеріал курсів, поряд із піснями англійською, ще й найбільш цікавих фрагментів з англійських і американських художніх фільмів мовою оригіналу, хоча б на третьому або четвертому рівнях навчання. Це дозволило б істотно розширити базу для вивчення розмовної англійської мови.
  По-четверте, деяке розчарування у Геннадія Миколайовича викликає недостатньо просунутий підсумковий рівень знання англійської після закінчення даних курсів (за його оцінкою, це – всього лише, приблизно, середній або трохи вище середнього) . [Від себе додамо, що, за відгуками користувачів платних курсів "Rosetta Stone", такого ж підсумкового рівня знання англійської мови після закінчення навчання досягали і вони, але при цьому сплативши свої курси, так що в даному випадку учні наших безкоштовних курсів залишаються ще й у виграшній ситуації порівняно з ними!] 
  І все-таки, завдяки своїй наполегливості і систематичності у заняттях на курсах «Англійська 1.2.3», Геннадій Миколайович уже досяг непоганих результатів у вивченні розмовної англійської.
  Йому вже вдалося правильно відтворити і впевнено відпрацювати практично всі діалоги першого рівня, що, зауважимо, не так-то просто, оскільки вимовлені учнем репліки діалогів розпізнає програма-робот, причому не завжди коректно і далеко не завжди з першої ж спроби! Очевидно, що процес відпрацювання учнями розмовної мови в діалогах був спочатку розрахований розробниками курсів для їх «платного» варіанту, коли само собою мається на увазі, що людина викупила доступ до курсів і знаходиться у себе вдома, в тиші, наодинці з комп'ютером, тому він може як завгодно голосно, чітко і роздільно вимовляти англійські слова і фрази, багато разів повторюючи їх у разі потреби. В умовах же публічної бібліотеки це нерідко стає доволі складним, оскільки гучна вимова може перешкоджати іншим користувачам бібліотеки, які є поруч.
  Однак герой нашої розповіді наполегливо і успішно долає всі труднощі в оволодінні англійською. Так побажаємо йому успіху в досягненні своєї мрії!



Обсудить на форуме