,
Ми в youtube

Ми в facebook

Ми в instagram

Ми в twitter

Ми в смартфоні

Наше опитування
Як ви вважаєте, чи потрібна нашій громаді бібліотека?
Так
Ні
Не знаю
Інше


Показати усі опитування
Архів новин сайту
Квітень 2024 (28)
Березень 2024 (40)
Лютий 2024 (41)
Січень 2024 (33)
Грудень 2023 (31)
Листопад 2023 (18)
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Наша адреса:

Костянтинівська центральна міська бібліотека знаходиться за адресою:
85113 м. Костянтинівка Донецької області
б/р Космонавтів, 11
тел. /факс(06272) 6-16-70
e-mail: konstlib(dog)ukr.net

Літній графік роботи с 1 липня по 31 серпня: бібліотека працює с 10:00 до 18:00. Вихідні - неділя, понеділок.

Проїзд від залізничного вокзалу автобусом №1,2,6 до зупинки "Універсам"

Банківські реквізити бібліотеки:

Рахунок № 35425007003007
УДК у Донецькій області
МФО 834016
Код організації (ЄДРПОУ) 00183816

 

Форум
Фотоальбом
Оголошення

Тріалог "Партнерство в запобіганні торгівлі людьми і у виявленні постраждалих від торгівлі людьми"

  З вересня 2017 року Донецька обласна Ліга ділових та професійних жінок почала проведення Тріалогів "Партнерство в запобіганні торгівлі людьми і у виявленні постраждалих від торгівлі людьми".
  Ні для кого не секрет, що Україна є країною походження, транзиту та призначення у торгівлі чоловіками, жінками та дітьми. За даними дослідження, проведеного на замовлення Міжнародної організації з міграції (МОМ), з 1991 року по теперішній час, понад 160000 українців постраждали від торгівлі людьми, що робить Україну однією з основних країн походження постраждалих від сучасного рабства в Європі. Зростає також проблема внутрішньої торгівлі людьми.
 Проблема загострилася с початком бойових дій в Донбасі. В країні з’явилися тисячі людей, що були вимушені залишити свої домівки, податися в різні, під час незнайомі, населені пункти, де їм дуже складно знайти роботу - джерело забезпечення свого існування. Стан, в якому знаходяться ці люди, можна охарактеризувати як уразливий, вони під час не в змозі приймати адекватні рішення, що стосуються пропозицій, щодо роботи. Ось і хапаються за об'яви з вигідними пропозиціями працевлаштування за кордоном, які можна побачити на стендах оголошень в любому місті країни, як за рятувальний круг, не припускаючи, якими можуть бути наслідки необдуманого згоди.
  Програма протидії торгівлі людьми Україні розпочала свою роботу в далекому 1998 році. З того ж часу в цій програмі працює Донецька обласна Ліга ділових і професійних жінок (ДОЛДПЖ). Останнім часом ОБСЄ є одним із партнерів Ліги в проектах, що спрямовані на протидію торгівлі людьми.
 Ця співпраця почалася у 2009 - 2011 рр. з пілотування Національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Чернівецькій та Донецькій областях та першої фази поширення НМВ у Хмельницькій, Вінницькій, Луганській та Харківській областях протягом 2012-2013 рр.
 Побачивши позитивні результати цих проектів, Міністерство соціальної політики України звернулося до Координатора проектів ОБСЄ в Україні із проханням продовжити таку роботу в інших регіонах України.
 Згідно проекту, впровадження регіонального компоненту в Донецькій області відбувається з листопаду 2014 до грудня 2019 року.
 Головні завдання проекту: 1. Підсилити спроможність суб’єктів Національного Механізму Взаємодії щодо надання ефективної допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми (іншими словами, навчити представників суб’єктів НВМ виявляти постраждалих та за допомогою наявних інструментів  оказувати жертвам торгівлі людьми потрібну їм різноманітну допомогу); 2. Підвищити обізнаність населення щодо існуючого державного механізму надання допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми (іншими словами, надавати пересічним громадянам інформацію про те,  що держава через суб’єктів НМВ, оказує реальну допомогу постраждалим від торгівлі людьми, щоб ця інформація різними шляхами дійшла до постраждалих від торгівлі людьми).
 16 листопада 2017 року у Костянтинівському міському центрі зайнятості був проведений Тріалог "Партнерство в запобіганні торгівлі людьми і у виявленні постраждалих від торгівлі людьми", організаторами якого виступили відділ у справах сім`ї і молоді Костянтинівської міської ради (С.Л. Ткаченко) та тренери Донецької обласної Ліги ділових та професійних жінок (Касьяненко Вікторія Миколаївна – виконуюча обов'язки Президента-голови Правління ДОЛДПЖ, асистент координатору проекту ОБСЄ; Татаренкова Ольга Віталіївна – член ДОЛДПЖ, тренер-методист проекту). Учасниками тренінгу стали представники владних структур, підприємництва та бізнесу, громадських організацій та ін. Від комунального закладу культури «Централізована система публічних бібліотек» у тренінговому занятті прийняли участь: Кононенко М.В., зам. директора по роботі з дітьми (Центральна міська дитяча бібліотека), Бондаренко І.Л., провідний бібліотекар відділу обслуговування (Центральна міська публічна бібліотека).
 Тріалог був спрямований на вироблення партнерської позиції між представниками громадськості, підприємницьких кіл, бізнесу та органів місцевого самоврядування щодо запобігання ризикам потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, а також визначення шляхів виявлення постраждалих від торгівлі людьми для надання їм всебічної допомоги.

Тріалог "Партнерство в запобіганні торгівлі людьми і у виявленні постраждалих від торгівлі людьми"

 Тріалог "Партнерство в запобіганні торгівлі людьми і у виявленні постраждалих від торгівлі людьми"

 Тріалог "Партнерство в запобіганні торгівлі людьми і у виявленні постраждалих від торгівлі людьми"

 Тріалог "Партнерство в запобіганні торгівлі людьми і у виявленні постраждалих від торгівлі людьми"

 Тріалог "Партнерство в запобіганні торгівлі людьми і у виявленні постраждалих від торгівлі людьми"

 







Обсудить на форуме