,
Ми в youtube

Ми в facebook

Ми в instagram

Ми в twitter

Ми в смартфоні

Наше опитування
Як ви вважаєте, чи потрібна нашій громаді бібліотека?
Так
Ні
Не знаю
Інше


Показати усі опитування
Архів новин сайту
Квітень 2024 (28)
Березень 2024 (40)
Лютий 2024 (41)
Січень 2024 (33)
Грудень 2023 (31)
Листопад 2023 (18)
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Наша адреса:

Костянтинівська центральна міська бібліотека знаходиться за адресою:
85113 м. Костянтинівка Донецької області
б/р Космонавтів, 11
тел. /факс(06272) 6-16-70
e-mail: konstlib(dog)ukr.net

Літній графік роботи с 1 липня по 31 серпня: бібліотека працює с 10:00 до 18:00. Вихідні - неділя, понеділок.

Проїзд від залізничного вокзалу автобусом №1,2,6 до зупинки "Універсам"

Банківські реквізити бібліотеки:

Рахунок № 35425007003007
УДК у Донецькій області
МФО 834016
Код організації (ЄДРПОУ) 00183816

 

Форум
Фотоальбом
Оголошення

Подяка за подаровані книги від Стефана Недериці (ВИДАВНИЦТВО "КЛАСИКА")

Подяка за подаровані книги від Стефана Недериці (ВИДАВНИЦТВО "КЛАСИКА")

     Подаровані книги у бібліотеці – це завжди свято для читачів. А ще це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення фонду. Дарунки книг у бібліотеку - це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. А факт надходження дарів у бібліотеку - це показник престижу бібліотеки, її місця у суспільному житті. 

    Костянтинівська центральна міська публічна бібліотека щиро вдячна за книги, отримані в дар бібліотеці від керівника видавництва «Класика» Стефана Недериці. Висловлюємо свою подяку за внесок у формування фонду бібліотеки. Це ДИТЯЧІ КНИГИ, МУЗИЧНІ КНИГИ, РОЗВИВАЮЧІ КНИГИ ТА МУЗИКА ДЛЯ НАЙМЕНШИХ УКРАЇНСЬКОЮ, РОСІЙСЬКОЮ ТА АНГЛІЙСЬКОЮ МОВАМИ.
    Отримані видання присвячені творчому розвитку дитини, особливо музичному. Вони написані для малят від 4 до 10 років. Ці книги спрямовані «на виховання нового покоління людей. Хочеться бачити цих людей добрими, чесними, мудрими, радісними, талановитими, інтелектуально розвиненими». 

     А ще у подарунок від пана Стефана бібліотека отримала книгу Юрія Белічко «Леонід Андрієвський. Художник книги».
   Це дослідження висвітлює життєвий і творчий шлях одного з провідних майстрів сучасного українського книжкового мистецтва народного художника України, лауреата Національної премії України імені Т.Г. Шевченка Леоніда Івановича Андрієвського. Воно є першим окремим мистецтвознавчим виданням про цього сучасного художника книги самобутнього майстра в галузі розробки сценарію, режисури, ілюстрування і конструювання книги.
Людина високої обдарованості і широких гуманітарних інтересів, він передусім виступає як художник найпрестижніших, фундаментальних видань з української історії та мистецтвознавства, що побачили світ в Україні у другій половині XX поч. XXI ст. Строгий і вишуканий смак, довершена професійна майстерність, активне використання досвіду кращих досягнень вітчизняного і світового книжкового мистецтва, постійне прагнення до новаторських рішень визначають творчий метод майстра. Видання, художньо опрацьовані ним, стали дорогоцінним набутком сучасної української культури.
Широта і змістовність духовного світу митця виявляються також у талановитому опрацюванні ним монументального та станкового живопису і графіки, у зверненні до складних історико-архітектурних реконструкцій, у фахово авторитетних мистецтвознавчих та літературознавчих дослідженнях, у розбудові словникової справи в Україні. Широкому загалу Леонід Апдрієвський відомий також як пристрасний журналіст-публіцист і активний громадський діяч.
Розповідь про його життєвий і творчий шлях це водночас і розповідь про непростий у своїх історично-соціальних колізіях період в історії культури книговидання в Україні, про подолання і перемоги, про цікаві події в художньому житті та про визначних людей із середовища української інтелігенції, з якими спілкується і працює митець на межі IIIII тисячоліть.
  Така увага до бібліотеки радує, надихає і читачів, і працівників бібліотеки. Адже нові книги це завжди свято для широкого читацького загалу.

 




Обсудить на форуме