,
Ми в youtube

Ми в facebook

Ми в instagram

Ми в twitter

Ми в смартфоні

Наше опитування
Як ви вважаєте, чи потрібна нашій громаді бібліотека?
Так
Ні
Не знаю
Інше


Показати усі опитування
Архів новин сайту
Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (40)
Лютий 2024 (41)
Січень 2024 (33)
Грудень 2023 (31)
Листопад 2023 (18)
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Наша адреса:

Костянтинівська центральна міська бібліотека знаходиться за адресою:
85113 м. Костянтинівка Донецької області
б/р Космонавтів, 11
тел. /факс(06272) 6-16-70
e-mail: konstlib(dog)ukr.net

Літній графік роботи с 1 липня по 31 серпня: бібліотека працює с 10:00 до 18:00. Вихідні - неділя, понеділок.

Проїзд від залізничного вокзалу автобусом №1,2,6 до зупинки "Універсам"

Банківські реквізити бібліотеки:

Рахунок № 35425007003007
УДК у Донецькій області
МФО 834016
Код організації (ЄДРПОУ) 00183816

 

Форум
Фотоальбом
Оголошення

У бібліотеці навчаються безпеці

  • 7 листопада 2018 |
  • 16:11 |
  • irina |
  • Комментарии: 0
  • |
  • Просмотров: 653
  • |
  07 листопада у Центральній міській публічній  бібліотеці відбулося чергове заняття з курсів самозахисту «Код безпеки» за темою «Увага! Вибухонебезпечні предмети» в рамках реалізації проекту "Школа волонтерів "3Z.Знайди знання для захисту". Захід проведений в рамках реалізації проекту «Молода енергія громад», що залучає підлітків та молодь до розвитку місцевих громад Донецької і Луганської областей. Проект реалізує громадська організація «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» за фінансової підтримки Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Європейського Союзу. До участі у занятті долучилися учні груп №№ 1, 2 курсу 2МС-11 КЗ «Костянтинівський медичний коледж» (викладач Тодорова М.А.).  Заняття  провели фахівці ДПРЗ-16 Головного управління ДСНС України у Донецькій області – старший інспектор відділення запобігання надзвичайним ситуаціям, старший лейтенант Васильченко  Станіслав Андрійович  та  інспектор відділення запобігання надзвичайним ситуаціям, лейтенант служби цивільного захисту Бондар Олексій Дмитрович.
    Фахівці-рятувальники розповіли молоді про вибухонебезпечні предмети, про їхню загрозу життю та здоров'ю. Всім відомо, що виникнення надзвичайних ситуацій, спричинених вибухами, несе значну загрозу життю та здоров’ю людей, а також системам життєзабезпечення населення. Але не всім відомо про небезпеку і правила поводження з небезпечними предметами, знахідками та дії при їх виявленні. Рятувальники навели молоді приклади неправильного поводження з вибухонебезпечними предметами та їх наслідками, легковажне та необережне поводження з якими неодноразово призводило до загибелі або каліцтва як дітей, так і дорослих. Вони також поділилися досвідом своєї роботи і відповіли на питання учасників заняття.
    Фахівці звернули особливу увагу учнів на правила поводження з вибухонебезпечними предметами. До вибухонебезпечних предметів відносяться різноманітні боєприпаси, які випадково знаходять на землі у лісі, на полі після розмиву грунту дощовими водами, на дні річок, проте частіше - у грунті. Це авіаційні бомби, артилерійські снаряди, інженерні та артилерійські (мінометні) міни, фугаси, гранати та патрони. Зовні небезпечні предмети нагадують безформні шматки металу. Роздивлятися їх та кидати у вогонь не можна, адже це може призвести до нещасного випадку. Якщо випадково виявився вибухонебезпечний предмет, до нього не можна навіть торкатися – це дуже небезпечно. Знешкоджувати вибухонебезпечні предмети мають право тільки спеціально підготовлені фахівці піротехнічних груп, які пройшли фахову підготовку та мають практичні навички роботи з вибуховими речовинами та різноманітними боєприпасами.
   Сподіваємось, що подібні заходи сприятимуть вихованню у підлітків та молоді почуття відповідальності за своє життя та життя інших людей, формуванню умінь та навичок з безпечної життєдіяльності та практичної підготовки до дій у надзвичайних ситуаціях.  

У бібліотеці навчаються безпеці

 У бібліотеці навчаються безпеці

 У бібліотеці навчаються безпеці

 У бібліотеці навчаються безпеці

 У бібліотеці навчаються безпеці

У бібліотеці навчаються безпеці

 У бібліотеці навчаються безпеці

 У бібліотеці навчаються безпеці

 У бібліотеці навчаються безпеці

 У бібліотеці навчаються безпеці

 У бібліотеці навчаються безпеці

 У бібліотеці навчаються безпеці

 






Обсудить на форуме