,
Ми в youtube

Ми в facebook

Ми в instagram

Ми в twitter

Ми в смартфоні

Наше опитування
Як ви вважаєте, чи потрібна нашій громаді бібліотека?
Так
Ні
Не знаю
Інше


Показати усі опитування
Архів новин сайту
Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (40)
Лютий 2024 (41)
Січень 2024 (33)
Грудень 2023 (31)
Листопад 2023 (18)
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Наша адреса:

Костянтинівська центральна міська бібліотека знаходиться за адресою:
85113 м. Костянтинівка Донецької області
б/р Космонавтів, 11
тел. /факс(06272) 6-16-70
e-mail: konstlib(dog)ukr.net

Літній графік роботи с 1 липня по 31 серпня: бібліотека працює с 10:00 до 18:00. Вихідні - неділя, понеділок.

Проїзд від залізничного вокзалу автобусом №1,2,6 до зупинки "Універсам"

Банківські реквізити бібліотеки:

Рахунок № 35425007003007
УДК у Донецькій області
МФО 834016
Код організації (ЄДРПОУ) 00183816

 

Форум
Фотоальбом
Оголошення

#Книжки, заряджені на літо. ЧИТАЄМО ПРО ШУСТРИКА

#Книжки, заряджені на літо. ЧИТАЄМО ПРО ШУСТРИКА

 

 

КЗК «ЦСПБ»
Центральна міська публічна бібліотека
Довідково- інформаційний сектор
(ДІС) каб № 7.

#Книжки, заряджені на літо
ЧИТАЄМО ПРО ШУСТРИКА


«КНИгарна" літня бібліотечна Костянтинівка. Літні читання 2020.

Шановні наші користувачі!

   Книги приносять у життя дива, дарують крила та надихають. Ми – БІБЛІОТЕКА -  «даруємо» цих паперових друзів дітям та дорослим. Адже життя без Гаррі Поттера, Кольки Колючки, крихітки Мю, Капелюшника, М’якуша, Нетака , Непосидька та багатьох інших було б нудним та нецікавим. Ви не знаєте, що це за герої ???Ви про них не чули? Тоді запрошуємо Вас до Костянтинівської центральної міської публічної бібліотеки, де розпочалися ЛІТНІ ЧИТАННЯ 2020.

Запрошуємо до знайомства. Літо – час полювання за цікавими книжками!!!
Довідково – інформаційний  сектор бібліотеки завжди з Вами і навіть літом !!!


Мар'яна Князевич Шустрик/ Князевич Мар'яна За ред. С.Дерманського: Худ. І.Сулима  .-Київ.: А_БА_БА_ГА_ЛА_МА_ГА,2015.-24с


 

Мама Лиска завжди застерігала маленького Шустрика: «Ніколи-ніколи не виходь з дому сам, адже в лісі, а надто за лісом, де живуть дволапі, повно небезпек...» Але хіба лисеня, яке назвали Шустриком, може всидіти вдома, коли довкола така краса? Допитливий Шустрик, прагнучи зробити мамі приємну несподіванку, втрапляє у велику халепу... У захопливій і повчальній казці, яку написала Мар’яна Князевич за участі Сашка Дерманського, ти також познайомишся з песиком Ривком, гусаком Ціцероном, великим сімейством Зайкоцьких та іншими героями. А намалював книжку Іван Сулима — можливо, наймайстерніший з ілюстраторів нової хвилі, династійний художник у третьому поколінні. 

Спершу відмічу чудову ілюстрацію цієї книжки виконану Іваном Сулимою. Кожна картинка це радість для очей. Сама історія теж нівроку. Добре що вона майже не копіює інші відомі сюжетні казкові ходи. А намагається подати щось нове та цікаве. І ще це не коротка історія для малих діточок. Це для більш дорослих дітей яким буде цікаво простежити за життям лисячої родини. Останні доречи ділять свою нору з борсуком та цілим виводком зайців які називають себе – Зайкоцькі. Це історія про справжню дружбу та про сміливість, а ще про толерантність, адже показати що Лиса може розділити свою нору з недуже чемними зайцями це треба бути досить толерантним з багатою уявою.
Черговий раз А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА створила паперове диво, майже біляче, тобто, лисяче. Неймовірно красиві ілюстрації і добра і мила казка для дітей „від 2 до 102", як завжди) Історія ж насправді дуже проста — пустотливе лисенятко не послухалося маму і втрапило в халепу. Звісно, все закінчиться добре і навіть весело, лисеня отримає нових друзів а мега-сімейство зайців — справжній бенкет на городі. Прочитати можна так швидко, що й не помітиш. Але це якщо лише читати. А якщо почати розглядати, можна провалитися в кролину нору, чи то пак — лисячу. Малюнки настільки детальні й атмосферні, що чуєш шелест листя в лісі і буркотіння барсука в норі.     
       
У книги А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГИ можна закохатися, навіть якщо там немає жодної літери тексту) Щоразу ілюстровані видання — це таке концентроване задоволення, що абсолютно перестаєш розуміти, як така краса опинилася в нашому недосконалому світі, більше того — ти тримаєш її в руках, ось тут, прямо зараз… Словом, ви зрозуміли, це — любов.
Провідний бібліограф ЦМПБ Шпакова Н.



Обсудить на форуме