,
Ми в youtube

Ми в facebook

Ми в instagram

Ми в twitter

Ми в смартфоні

Наше опитування
Як ви вважаєте, чи потрібна нашій громаді бібліотека?
Так
Ні
Не знаю
Інше


Показати усі опитування
Архів новин сайту
Квітень 2024 (36)
Березень 2024 (40)
Лютий 2024 (41)
Січень 2024 (33)
Грудень 2023 (31)
Листопад 2023 (18)
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Наша адреса:

Костянтинівська центральна міська бібліотека знаходиться за адресою:
85113 м. Костянтинівка Донецької області
б/р Космонавтів, 11
тел. /факс(06272) 6-16-70
e-mail: konstlib(dog)ukr.net

Літній графік роботи с 1 липня по 31 серпня: бібліотека працює с 10:00 до 18:00. Вихідні - неділя, понеділок.

Проїзд від залізничного вокзалу автобусом №1,2,6 до зупинки "Універсам"

Банківські реквізити бібліотеки:

Рахунок № 35425007003007
УДК у Донецькій області
МФО 834016
Код організації (ЄДРПОУ) 00183816

 

Форум
Фотоальбом
Оголошення

Хай Рік Новий, Різдво Христове, Вам подарують дні казкові

  Новий рік в бібліотеці - атмосфера найтеплішого свята. На вулиці  холод, а в бібліотеці ялинка, дитячий сміх і живе людське тепло, яке ніякий Інтернет з телевізором ніколи не замінять. Тим більше, що публічну бібліотеку відвідують багато людей, які живуть по сусідству, але один з одним не знайомі. Бібліотека - найкраще місце святкування Нового року і для читачів старшого покоління. Адже багато самотніх літніх людей приходять до бібліотеки за спілкуванням, бо потребують його. Тут на вас чекають клуби «Шире круг», «Отличное кино», Літературна вітальня, які урізноманітнюють дозвілля.
  Новорічні свята, мабуть, найсвітліші свята в нашому повсякденному житті, які люблять і діти, і дорослі. У ці дні всі ми стаємо в глибині душі маленькими дітьми, які чекають приходу Діда Мороза з мішком подарунків. І неважливо, що ми давно не віримо в цього сивого дідуся, але щороку ми намагаємося зробити свято веселим і безтурботним не тільки вдома, але й на роботі, для найближчих друзів, колег. Саме з такою метою і була організована в ЦМПБ ім. М. Горького низка новорічно-різдвяних виставок. 
  Для читачів бібліотеки презентуються 3 книжково-ілюстровані композиції, створені бібліотечними працівниками структурних підрозділів бібліотеки. Відвідувачі бібліотеки на декілька днів поринули у чарівний світ, створений творчою уявою та фантазіями працівників бібліотеки. Цього року бібліотекарі вирішили вас здивувати креативністю і оформленням виставок.
  Так, на абонементі для юнацтва діти дізнаються про традиції святкування Нового року, коли і хто придумав це свято, чому ми прикрашаємо ялинку і звідки взялися Дід Мороз і Снігуронька. Батьки, які стомилися відповідати на нескінченні запитання своїх чад, отримають перепочинок. Після новорічних свят у бібліотеці діти перестануть ставити запитання, а самі розкажуть дорослим, що вони дізналися нового і цікавого. Саме після знайомства з безліччю книг, представлених на виставці «З Новим роком та Різдвом!» юні читачі дізнаються в якій країні в новорічну ніч, щойно проб'є годинник північ, починають оглушливо дзвонити дзвони на всіх пожежних вежах, завивати сирени, гудіти автомобілі. А ще про країну, в якій Новий рік випадає на час між 12 і 17 квітня. А ще деякі люди перед Новим роком увесь посуд, що є в домі, наповнюють водою, а після півночі виливають її з вікон. Новорічним подарунком для бібліотеки стали малюнки дітей ДДЗ №31 «Мир», учнів 1-в, 2-а, 3-б класів СЗШ №13, членів ІЗО гуртка при БКтаВ «Октябрь» (керівник Г. С. Корнієнко). Виставка цікава як для дітей, так і для дорослих.

Хай Рік Новий, Різдво Христове, Вам подарують дні казкові

   А чи знаєте ви, як підготувати оригінальний подарунок на Різдво своїм рідним та близьким? Першими різдвяними подарунками в історії людства стали золото, ладан і смирна, які три волхви принесли новонародженому Христу на знак визнання його Царем світу. В скандинавських країнах подарунки приносять невидимки-домовики, яких там дуже оберігають. В Італії подарунки на Різдво приносить фея, її звати Беффана. Кажуть, найкращий і найдорожчий подарунок – зроблений від щирого серця власноруч. А ще кожна жінка хоче бути чарівною та привабливою. Тому поспішайте до абонементу для роботи з масовим користувачем і в новорічну ніч ви будете неперевершеною. Зробити новорічні та різдвяні подарунки вам допоможуть книги та журнали, розміщені на книжковій ілюстрованій виставці «Новорічна фантазія». Ці видання на певний термін можна взяти додому.

Хай Рік Новий, Різдво Христове, Вам подарують дні казкові

  На виставці «Зимняя сказка», яка представлена в читальному залі, ви знайдете цікаві книги про звичаї та традиції українського народу в зимові свята, як-то „Звичаї нашого народу” Олекси Воропая, „Український рік” В. Скуратівського та інші. А ще виставка має казковий вигляд, або доповнена  творчими роботами – витинанками у вигляді янголят та балерин.  Оригінальні роботи не просто цікаві, вони захоплюють незвичністю виконання, технік і матеріалів, з яких зроблені експонати.

Хай Рік Новий, Різдво Христове, Вам подарують дні казкові

 Найголовніше, що виставки задовольнять найвибагливіші смаки наших користувачів. Одні з них підкажуть дизайнерські ідеї, щоб зробити оселю затишнішою і надати їй святкового настрою, інші містять рецепти приготування різноманітних різдвяних страв, якими пригощали свої сім’ї наші прабабусі. І, звісно, тонкощі приготування цариці різдвяного столу – куті. А ще – безліч ідей цікавого дозвілля з іграми та розвагами для дітей.
 Традиційність і постійність – ці слова вже не властиві бібліотечним виставкам. Вони яскраві, різноманітні, вражаючі - переконайтеся самі. 
 Новорічна ялинка радісно сяє своїми вогнями всім, хто відвідує читальний зал та пункт вільного доступу до Інтернету. Іншої такої ви ніде не побачите. А ще біля бібліотечної ялинки можна сфотографуватись.

Хай Рік Новий, Різдво Христове, Вам подарують дні казкові

  Новорічна атмосфера панує у бібліотеці усюди. Автором всіх творчих робіт є художник бібліотеки Журавльова Вікторія.

Хай Рік Новий, Різдво Христове, Вам подарують дні казкові

 

Хай Рік Новий, Різдво Христове, Вам подарують дні казкові

 

 

 

Хай Рік Новий, Різдво Христове, Вам подарують дні казкові


   Прийдешня низка новорічно-різдвяних свят - це відмінний привід для того, щоб урізноманітнити дозвілля. Є безліч способів розважити себе і свою дитину - маленького непосиду. За бажанням, як за помахом чарівної палички, можна перетворити звичайний зимовий день на справжнє свято. І якщо ви й досі вагаєтесь як розважитися на новорічні свята – поспішіть до нашої бібліотеки.
  Вітаємо з Новим роком і Різдвом Христовим та до зустрічі в бібліотеці!



 




 

 


 









Обсудить на форуме