,
Ми в youtube

Ми в facebook

Ми в instagram

Ми в twitter

Ми в смартфоні

Наше опитування
Як ви вважаєте, чи потрібна нашій громаді бібліотека?
Так
Ні
Не знаю
Інше


Показати усі опитування
Архів новин сайту
Квітень 2024 (32)
Березень 2024 (40)
Лютий 2024 (41)
Січень 2024 (33)
Грудень 2023 (31)
Листопад 2023 (18)
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Наша адреса:

Костянтинівська центральна міська бібліотека знаходиться за адресою:
85113 м. Костянтинівка Донецької області
б/р Космонавтів, 11
тел. /факс(06272) 6-16-70
e-mail: konstlib(dog)ukr.net

Літній графік роботи с 1 липня по 31 серпня: бібліотека працює с 10:00 до 18:00. Вихідні - неділя, понеділок.

Проїзд від залізничного вокзалу автобусом №1,2,6 до зупинки "Універсам"

Банківські реквізити бібліотеки:

Рахунок № 35425007003007
УДК у Донецькій області
МФО 834016
Код організації (ЄДРПОУ) 00183816

 

Форум
Фотоальбом
Оголошення

10 книг, від яких неможливо відірватися

Захоплююча книга доставляє море задоволення читачеві, який після прочитання ще довгий час залишається під сильним враженням від твору. Якщо Ви давно перебуваєте в пошуку подібних відчуттів, цей список книг обов'язково допоможе Вам знайти цікавого компаньйона для проведення холодних зимових вечорів.

Деніел Кіз "Множинні уми Біллі Миллиган"

Після пробудження головний герой усвідомлює, що знаходиться в тюремній камері. Пізніше Біллі оголошують, що звинувачення, пред'явлені йому - пограбування і зґвалтування. Однак ця новина шокує Миллиган, адже він упевнений, що не скоював таких злочинів. Останнє його спогад - це спроба кинутися з даху школи, але Біллі кажуть, що з того моменту пройшло цілих сім років ...

Джон Фаулз "Колекціонер"

У житті самотнього і при цьому недалекого молодої людини раптово відбувається радісна подія - він виграє кругленьку суму в лотерею. Як же він розпорядиться отриманими коштами, при тому що головним його захопленням є колекціонування метеликів, а предметом зітхання - місцева красуня?

Ієн Мак'юен "Амстердам"

Між двома друзями, головним редактором популярної щоденної газети і знаменитим композитором, укладається угода про евтаназію. Так, якщо один з чоловіків коли-небудь не зможе себе контролювати, впавши в стан безпам'ятства, інший зобов'язаний допомогти товаришеві, убивши його ...

Габріель Гарсіа Маркес "Згадуючи моїх сумних повій"

На думку читачів, дана книга має здатність викидати з реальності. Ця сумна історія про кохання випадкове і несправжнє, про кохання останньє і згубне.

Джейн Остін "Гордість і упередження"

Якщо Ви хочете поринути в атмосферу класичного роману, де дії розгортаються в старій Англії - ця книга чекає саме Вас. Затишні інтер'єри, запаморочливі пейзажі і найніжніші почуття - всі ці компоненти увібрав в себе легендарний твір.

Стівен Кінг "Рита Хейуорт, або Втеча з Шоушенка"

Щоб повністю відкинути сумніви з приводу сили людського духу - прочитайте цю книгу. Ця історія про те, як невинна людина була засуджена до довічного ув'язнення в тюремному пеклі, звідки, здавалося б, неможливо втекти.


Дуглас Адамс "Автостопом по Галактиці"

З перших же сторінок ця книга може приголомшити і приголомшити. Але яким ще може бути подорож по Галактиці? Звичайно ж, тут не обійтися без гумору і неймовірних пригод.

Діана Сеттерфілд "Тринадцята казка"

Цей роман є повною гарантією безсонної ночі, адже відірватися від цієї книги дуже важко. Завдяки їй Ви зможете опинитися в старовинному похмурому маєтку, дізнаватися сімейні таємниці персонажів і споглядати привидів.

Віктор Пєлєвін "Омон Ра"

Невеликий роман є моторошною історією про те, як кривавим радянським режимом в космос запускалися кораблі на людській тязі. Це було насправді чи ..?


Наріне Абгарян "Манюня"

Цей твір є розповіддю про дитинство, просочене сонцем і запахами південного базару, про історію життя двох дівчат-подружок Нарі і Манюні і про їхні пригоди.

джерело estet-portal.com

10 книг, від яких неможливо відірватися

 





Обсудить на форуме