,
Ми в youtube

Ми в facebook

Ми в instagram

Ми в twitter

Ми в смартфоні

Наше опитування
Як ви вважаєте, чи потрібна нашій громаді бібліотека?
Так
Ні
Не знаю
Інше


Показати усі опитування
Архів новин сайту
Квітень 2024 (32)
Березень 2024 (40)
Лютий 2024 (41)
Січень 2024 (33)
Грудень 2023 (31)
Листопад 2023 (18)
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Наша адреса:

Костянтинівська центральна міська бібліотека знаходиться за адресою:
85113 м. Костянтинівка Донецької області
б/р Космонавтів, 11
тел. /факс(06272) 6-16-70
e-mail: konstlib(dog)ukr.net

Літній графік роботи с 1 липня по 31 серпня: бібліотека працює с 10:00 до 18:00. Вихідні - неділя, понеділок.

Проїзд від залізничного вокзалу автобусом №1,2,6 до зупинки "Універсам"

Банківські реквізити бібліотеки:

Рахунок № 35425007003007
УДК у Донецькій області
МФО 834016
Код організації (ЄДРПОУ) 00183816

 

Форум
Фотоальбом
Оголошення

Кабінет Міністрів України затвердив Порядок в'їзду на тимчасово окуповану територію АР Крим та виїзду з неї

4 червня цього року постановою Кабінету Міністрів України № 367 було затверджено Порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію та виїзду з неї, який був розроблений Адміністрацією Держприкордонслужби.
Даний Порядок встановлює особливості перетинання адміністративного кордону тимчасово окупованої Автономної Республіки Крим.
Зокрема він визначає перелік контрольних пунктів в’їзду – виїзду. При цьому вони мають особливий статус, як такі, що не призначені для перетинання державного кордону України. Також Порядок встановлює особливості проходження прикордонного контролю при в’їзд на тимчасово окуповану територію та виїзд з неї.
Так, для іноземців та осіб без громадянства рух буде дозволений за паспортним документом та спеціальним дозволом, виданим територіальним органом Державної міграційної служби. Для громадян України проходженню прикордонного контролю відбуватиметься за умови пред’явлення будь-якого документа, визначеного статтею 5 Закону України «Про громадянство України» або статтею 2 Закону України «Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України» (паспорт громадянина України, паспорт громадянина України для виїзду за кордон, тимчасове посвідчення громадянина України, дипломатичний паспорт, службовий паспорт, посвідчення особи моряка, посвідчення члена екіпажу, посвідчення особи на повернення в Україну, проїзний документ дитини). Відносно громадян України, що не досягли 16-річного віку діятиме порядок, передбачений Правилами перетинання державного кордону громадянами України, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 27 січня 1995 р. № 57.
Крім цього, в даному Порядку визначаються умови видачі територіальними органами ДМС іноземцям та особам без громадянства спеціальних дозволів для одноразового та багаторазового в'їзду до тимчасово окупованої території та виїзду з неї, а також форма спеціального дозволу.
Контроль за в’їздом на тимчасово окуповану територію України та виїздом з неї осіб, транспортних засобів і переміщенням вантажів здійснюється в контрольних пунктах уповноваженими службовими особами контрольних органів і служб. Під час здійснення процедури прикордонного контролю уповноважені службові особи підрозділу охорони державного кордону використовують бази даних Держприкордонслужби, інші передбачені законом бази даних та виконують рішення судів, доручення уповноважених державних органів, а інформація про осіб, які в’їжджають на тимчасово окуповану територію України або виїжджають з неї, вноситься уповноваженими службовими особами підрозділу охорони державного кордону до відповідної бази даних.
Також встановлюється перелік підстав для відмови особі у в'їзді до тимчасово окупованої території та виїзді з неї та форма відповідного письмового рішення. При цьому для громадянина передбачено можливість оскаржити рішення уповноваженої службової особи Держприкордонслужби про відмову у в’їзді до тимчасово окупованої території та виїзді з неї у суді або в начальника органу охорони кордону, що підвищить рівень відповідальності та попередить зловживання.4 червня цього року постановою Кабінету Міністрів України № 367 було затверджено Порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію та виїзду з неї, який був розроблений Адміністрацією Держприкордонслужби.



Обсудить на форуме