,
Ми в youtube

Ми в facebook

Ми в instagram

Ми в twitter

Ми в смартфоні

Наше опитування
Як ви вважаєте, чи потрібна нашій громаді бібліотека?
Так
Ні
Не знаю
Інше


Показати усі опитування
Архів новин сайту
Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (40)
Лютий 2024 (41)
Січень 2024 (33)
Грудень 2023 (31)
Листопад 2023 (18)
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Наша адреса:

Костянтинівська центральна міська бібліотека знаходиться за адресою:
85113 м. Костянтинівка Донецької області
б/р Космонавтів, 11
тел. /факс(06272) 6-16-70
e-mail: konstlib(dog)ukr.net

Літній графік роботи с 1 липня по 31 серпня: бібліотека працює с 10:00 до 18:00. Вихідні - неділя, понеділок.

Проїзд від залізничного вокзалу автобусом №1,2,6 до зупинки "Універсам"

Банківські реквізити бібліотеки:

Рахунок № 35425007003007
УДК у Донецькій області
МФО 834016
Код організації (ЄДРПОУ) 00183816

 

Форум
Фотоальбом
Оголошення

Конкурс для школярів „Добрі казки“

  • 16 березня 2016 |
  • 09:03 |
  • irina |
  • Комментарии: 0
  • |
  • Просмотров: 2054
  • |

Конкурс для школярів „Добрі казки“

Конкурс для школярів „Добрі казки"

 Любі дорослі, зверніть увагу Вашої дитини на цей конкурс. Можливо, цей конкурс зацікавить Вашого Розумничка чи Вашу Розумницю. 
 Декілька місяців тому у нашому місті у дитячій лікарні, у бібліотеках, у дитячому садочку, у гімназії та у декількох школах з‘явилися Книжкові Шпаківні із книжками українською мовою. Волонтери із різних куточків України надсилають нам все нові і нові книжки. Це переважно чудові казки із гарними малюнками, які створені дорослими для дітей. 
 А ми пропонуємо написати казки для дітей, авторами яких стануть саме діти. Бажаєш стати казкарем? Спробуй. Можливо, у тебе є схований талант, який ще не розгледіли дорослі. Можливо, через декілька років про тебе заговорить уся Україна, і на питання „ Як Ви почали писати?" ти будеш відповідати із посмішкою „Мій творчий шлях розпочався із написання доброї дитячої казки". 
 То ж запрошуємо усіх дітей шкільного віку прийняти участь у конкурсі „Добрі казки"
Організатор конкурсу - міський волонтерський центр вимушено переміщених осіб.
Умови конкурсу 
 Участь у конкурсі беруть діти 6-16 років, які розподіляються на три групи: перша (6-8 років), друга (9-11 років), третя (12-16 років). Учасники конкурсу мають вигадати казку, в якій йдеться про добрі справи. Героями казки можуть буди люди, звірята, вигадані казкові персонажі. Казка має бути написана українською мовою. Обсяг казки у надрукованому вигляді не має перевищувати одну сторінку аркушу А4. 
 Казка має бути оформлена як книжечка. Для цього Вам знадобиться аркуш паперу А3 (за розміром як два А4), який треба скласти навпіл або два аркуша паперу А4, які треба буде склеїти. На першій сторінці зверху має буди ім`я та прізвище автора та назва казки. Перша сторінка може містити малюнок, який має бути намальований учасником конкурсу, може бути яскраво розфарбована або залишиться білою за бажанням автора казки. Друга сторінка має містити ілюстрацію до казки у вигляді одного або декількох малюнків. Третя сторінка містить текст казки. Якщо казка невеличка, на третій сторінці може буди додаткова ілюстрація. Четверта сторінка залишається за бажанням автора білою або містить малюнок. 
 На розгляд у конкурсі приймається одна творча робота учасника конкурсу.
 Казка має повчати робити добрі вчинки. Казка і малюнки до неї не мають містити сцени насилля, знущання, смерті тощо. Казка та малюнки мають бути аполітичними. 
 До казки має додаватися анкета учасника конкурсу у вільній формі, де зазначається ім`я та прізвище автора казки, вік, клас, школа, електрона адреса, невеличка розповідь про автора. А також ім`я та прізвище одного з батьків, електрона адреса та номер мобільного телефону, щоб запросити на частину нагородження. 
 Дорослі мають право допомагати дітям першої групи, а саме, набрати текст казки, допомогти охайно склеїти аркуші паперу А4 або наклеїти сторінку із текстом на аркуш паперу А3, якщо саме він буде використовуватися як основа для книжечки. Дорослі мають зберегти дитячий авторський текст казки. Малюнки мають буди виконані тільки дитиною незалежно від віку.
 Дитячі книжечки приймаються обережно складені у файл чи папку, які потрібно приносити у волонтерський центр, що знаходиться в редакції газети „Провинция" у понеділок, середу та п’ятницю з 9.00 до 12.00. Можна занести свої роботи у міську центральну публічну бібліотеку до читальної зали у Книжкову шпаківню! Роботи приймаються до 3го квітня.
 Казку можна надсилати додатково і у електронному вигляді на адресу natalishevchenko1012@gmail.com
 Дуже цікаво також побачити коротенький фото звіт про створення казки та фото вже готової книжечки. Члени журі мешкають не тільки в Костянтинівці, тому познайомитися із конкурсними роботами вони зможуть тільки завдяки надісланим вами файлам. Якщо у Вас немає змоги цього зробити, то нічого страшного, ми візьмемо на себе ці клопотання. Надсилаючи фото та подаючи роботу для конкурсу Ви надаєте згоду на розміщення їх на сторінках соцмереж.
 Поважне журі обере переможця у кожній групі. Оголошення результатів конкурсу та нагородження відбудуться у середині квітня. Дату ми повідомимо згодом.

 



Обсудить на форуме