,
Ми в youtube

Ми в facebook

Ми в instagram

Ми в twitter

Ми в смартфоні

Наше опитування
Як ви вважаєте, чи потрібна нашій громаді бібліотека?
Так
Ні
Не знаю
Інше


Показати усі опитування
Архів новин сайту
Квітень 2024 (36)
Березень 2024 (40)
Лютий 2024 (41)
Січень 2024 (33)
Грудень 2023 (31)
Листопад 2023 (18)
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Наша адреса:

Костянтинівська центральна міська бібліотека знаходиться за адресою:
85113 м. Костянтинівка Донецької області
б/р Космонавтів, 11
тел. /факс(06272) 6-16-70
e-mail: konstlib(dog)ukr.net

Літній графік роботи с 1 липня по 31 серпня: бібліотека працює с 10:00 до 18:00. Вихідні - неділя, понеділок.

Проїзд від залізничного вокзалу автобусом №1,2,6 до зупинки "Універсам"

Банківські реквізити бібліотеки:

Рахунок № 35425007003007
УДК у Донецькій області
МФО 834016
Код організації (ЄДРПОУ) 00183816

 

Форум
Фотоальбом
Оголошення

БУДЬМО ЗНАЙОМІ, ЄВРОПО!

   

БУДЬМО ЗНАЙОМІ, ЄВРОПО!

 

БУДЬМО ЗНАЙОМІ, ЄВРОПО!

 

БУДЬМО ЗНАЙОМІ, ЄВРОПО!

 

БУДЬМО ЗНАЙОМІ, ЄВРОПО!

 

БУДЬМО ЗНАЙОМІ, ЄВРОПО!

 

БУДЬМО ЗНАЙОМІ, ЄВРОПО!

 

БУДЬМО ЗНАЙОМІ, ЄВРОПО!

 

БУДЬМО ЗНАЙОМІ, ЄВРОПО!

 

БУДЬМО ЗНАЙОМІ, ЄВРОПО!

 

БУДЬМО ЗНАЙОМІ, ЄВРОПО!

 

БУДЬМО ЗНАЙОМІ, ЄВРОПО!

 

БУДЬМО ЗНАЙОМІ, ЄВРОПО!

 

БУДЬМО ЗНАЙОМІ, ЄВРОПО!

 

БУДЬМО ЗНАЙОМІ, ЄВРОПО!

   17 березня в стінах Костянтинівської центральної  міської публічної бібліотеки  відбулося  подвійне свято – відкриття Пункту європейської інформації (ПЄІ) та Українсько-Польського Центру.
    ЦМПБ стала переможцем у проекті «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках», що діє за підтримки програми Євросоюзу «Еразмус + Жан Моне» та Української бібліотечної асоціації. Проект передбачає активну роботу бібліотеки з популяризації знань про ЄС та європейський вибір України. За допомогою  бібліотечного Пункту наші фахівці допомагатимуть   містянам  відкривати Європу та пізнавати і наближати  до себе європейський простір. Проект «Все про Європу» - це колективна професійна  творча  робота   провідних бібліотекарів Т.В. Сидоренко,  І.Л. Бондаренко,  Н.М. Єлькіної на чолі з ідейним натхненником та керівником,  директором КЗК «ЦСПБ» Т.В.Оратовською.
   Українсько-Польський Центр покликаний стати центром культурного обміну, платформою для втілення творчих ідей і різних проектів, проведення спільних культурно-мистецьких та освітніх заходів, а також для  розвитку зв'язків з Польщею. Даний центр створений на громадських засадах з ініціативи проукраїнської громади Донеччини та керівника волонтерської групи «Liberi liberati» Максима Потапчука. В рамках роботи центру під час святкового відкриття була представлена костянтинівській громаді  виставка «1989. Кінець системи» - про події в Польщі.
   На свято, яке мало гучну назву «Будемо знайомі, Європо!»  запросили гостей, як у народі кажуть з усіх волостей – з Ужгорода – Олега Пилипенка,  Добропілля – Віктора Багицького,  Краматорська – Максима Потапчука та Олександра Куркова, представників громади нашого міста - членів Літературного об’єднання газети «Знамя индустрии» «Натхнення»,  учнівську молодь СЗОШ №13 та воїнів 90 батальйону ім. Героя України старшого лейтенанта Зубкова І.І.,  а також журналістів газет «Провинция», «Знамя индустрии» /Костянтинівка/, «Восточный фарватер»  /Краматорськ/.
   Відкрила захід директор КЗК «ЦСПБ» Т.В. Оратовська. Відкрили Пункт європейської інформації   начальник міського відділу культури О.О. Хоменко та громадський радник голови ДОВЦА , керівник волонтерської спілки «Liberi Liberati» Максим Потапчук. 
   Члени молодіжного  європейського клубу «Ми - українці, ми - європейці», який працює на базі бібліотеки, Поліна Хоролець та Ангеліна Руденко читали вірші Лесі Українки англійською мовою. Родзинкою заходу стала Яна Гуревич, яка розпочала роботу Українсько-Польського центру, привітавши всіх присутніх польською мовою, яку вивчає самостійно.
   Під час заходу відбулося скайп-спілкування з польським журналістом Павлом Боболовичем та Сергієм Сухобойченком /громадянин України, який мешкає в Польщі/. Під час спілкування ми відкрили для себе незнані сторінки життя поляків. А наші постійні користувачі з числа внутрішньо переміщених осіб підготували та подарували Максиму Потапчуку власноруч зроблені сувеніри для польських друзів.
  Справжньою окрасою заходу став виступ ансамблю скрипалів Костянтинівської дитячої школи мистецтв під керівництвом М.В.Деменюк, акомпаніатор В.В. Венцель. У виконанні вихованців звучали польські та українські композиції.
   На цій творчій та піднесеній ноті відправились у власне плавання Пункт європейської інформації та Українсько-Польський Центр ЦМПБ.


Провідний методист КЗК «ЦСПБ» Т.В. Сидоренко,
бібліотекар 1 категорії по масовій роботі ЦМПБ Л.М. Костильова



Обсудить на форуме