,
Ми в youtube

Ми в facebook

Ми в instagram

Ми в twitter

Ми в смартфоні

Наше опитування
Як ви вважаєте, чи потрібна нашій громаді бібліотека?
Так
Ні
Не знаю
Інше


Показати усі опитування
Архів новин сайту
Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (40)
Лютий 2024 (41)
Січень 2024 (33)
Грудень 2023 (31)
Листопад 2023 (18)
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Наша адреса:

Костянтинівська центральна міська бібліотека знаходиться за адресою:
85113 м. Костянтинівка Донецької області
б/р Космонавтів, 11
тел. /факс(06272) 6-16-70
e-mail: konstlib(dog)ukr.net

Літній графік роботи с 1 липня по 31 серпня: бібліотека працює с 10:00 до 18:00. Вихідні - неділя, понеділок.

Проїзд від залізничного вокзалу автобусом №1,2,6 до зупинки "Універсам"

Банківські реквізити бібліотеки:

Рахунок № 35425007003007
УДК у Донецькій області
МФО 834016
Код організації (ЄДРПОУ) 00183816

 

Форум
Фотоальбом
Оголошення

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

  • 26 квітня 2016 |
  • 15:04 |
  • LG |
  • Комментарии: 0
  • |
  • Просмотров: 1453
  • |
  

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

СВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ

 

  Хто сказав, що в бібліотеці повинна бути тиша?!  Мабуть, це вже давно не про нас!  Майже кожного дня у нас щось цікаве відбувається…  То приймаємо гостей, то самі щось цікаве вигадуємо для своїх користувачів.  Сидіти склавши руки нам  ніколи.  Ось і у неділю, 24 квітня,  з самого ранку  в приміщенні  нашої Центральної міської публічної бібліотеки було  голосно.    Як кажуть - приймали гостей з усіх волостей!  Адже в наше місто приїхав  Волонтерський Агітпотяг «Труханівська січ».  Ми теж, з нетерпінням чекали на гостей, адже одна із локацій мала бути розташована в нашій бібліотеці.   Спочатку діти міста та Іванопільської школи разом з дорослими зібралися на майстер-клас з писанкарства, який провів Народний майстер Донеччини  з писанкарства Дмитро Денисенко.  Кожному учаснику було дуже цікаво  власноруч зробити свою писанку.  Магія Великодня  літала в повітрі, заворожувала і надихала…  Крок за кроком з простого яйця  народжувалася диво-писанка. І ось перед нами  постали «шедеври»  писанкарства - різнокольорові, яскраві, з чудовими орнаментами. Гордість переповнювала серця учасників заходу. Кожен хотів  сфотографуватися зі своєю писанкою, а щирим словам вдячності майстрові  за навчання не було кінця. Сім’я переселенців з Горлівки в «Книзі відгуків ЦМПБ» написали: «Дуже  вдячні. Цікаво дізнатися про справжнє писанкарство, про історію писанок, про символи. Дякуємо Дмитру Анатолійовичу за чудовий майстер-клас. Дякуємо бібліотеці за організацію цього заходу.» 
  Тільки-но закінчився захід, а на дітей вже чекав новий сюрприз.
В оточенні фахівців ЦМПБ   Тетяна Сидоренко /провідний методист КЗК «ЦСПБ» з короваєм,  в національному вбранні, з  привітальними словами зустрічала  самого знаменитого казкаря України - Сашка Лірника.  Обмін люб'язностями з господарями… І за роботу… На нього ж чекають найкращі фантазери міста та району. Своєю невгамовною енергією він відразу прикував увагу дітей до себе. Одна казка змінювалася іншою. Діти не тільки слухали відкривши рота казки, а ще й приймали активну участь в їх інсценуванні. Час плинув непомітно…
   Дива не закінчувалися…  Далі на дітей чекала зустріч з казковими героями – Казкаркою /Л.М. Костильовою/, Кнопочкою /М.В. Кононенко/, Королевою Книгою /Т.В. Сидоренко/, лисицею Алісою /С.О. Тютюнік/ та котом Базіліо /В.В. Журавльовою/ в театралізованому  заході «Свято доброї казки». Мета цього заходу – популяризація читання, залучення нових читачів до бібліотеки  та підведення підсумків волонтерського конкурсу «Добра казка». Засновниками конкурсу є волонтери – Наталія Шевченко та Ірина Реброва, за підтримки Максима Потапчука, радника голови обласної держадміністрації П. Жебрівського. Незважаючи на витівки кота Базіліо  та лисиці Аліси  діти мали змогу поспілкуватися і з доброю чарівницею Мамою Ірою, роль якої виконала переселенка Ірина Реброва,  яка за допомогою своєї чарівної парасольки налагодила скап-зв’язок з дитячою письменницею Євгенією Пірог.  Неперевершені враження залишилися у гостей заходу від спілкування з Сашком Лірником. Весь зал перетворився на театральну сцену. У кожного  глядача була можливість спробувати себе у ролі актора. Навіть військовослужбовці з обласного  штабу АТО прийняли участь в грі. Галас, сміх, позитивні емоції були невід’ємною складовою  доброзичливої атмосфери свята. 
   А потім було урочисте нагородження учасників конкурсу. На переможців чекали призи від засновників заходу та щирі привітання  казкарям – початківцям  від  справжнього казкового метра  Сашка Лірника. 
  Прощаючись зі своїми новими друзями, Сашко на сторінках «Книги відгуків ЦМПБ» написав: «Я радий бути вашим гостем. Діти ваші найкращі і найрозумніші. Справжні козаки і козачки! І казки люблять. Лірник Сашко.» 
   Ось так, цікаво і плідно пройшов іще один день в житті читайликів нашої центральної міської бібліотеки.

                                                                                    Л.М. Костильова, бібліотекар 1 категорії 
по масовій роботі ЦМПБ



Обсудить на форуме