,
Ми в youtube

Ми в facebook

Ми в instagram

Ми в twitter

Ми в смартфоні

Наше опитування
Як ви вважаєте, чи потрібна нашій громаді бібліотека?
Так
Ні
Не знаю
Інше


Показати усі опитування
Архів новин сайту
Квітень 2024 (35)
Березень 2024 (40)
Лютий 2024 (41)
Січень 2024 (33)
Грудень 2023 (31)
Листопад 2023 (18)
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Наша адреса:

Костянтинівська центральна міська бібліотека знаходиться за адресою:
85113 м. Костянтинівка Донецької області
б/р Космонавтів, 11
тел. /факс(06272) 6-16-70
e-mail: konstlib(dog)ukr.net

Літній графік роботи с 1 липня по 31 серпня: бібліотека працює с 10:00 до 18:00. Вихідні - неділя, понеділок.

Проїзд від залізничного вокзалу автобусом №1,2,6 до зупинки "Універсам"

Банківські реквізити бібліотеки:

Рахунок № 35425007003007
УДК у Донецькій області
МФО 834016
Код організації (ЄДРПОУ) 00183816

 

Форум
Фотоальбом
Оголошення

На заздрість всім!

 Це неймовірно, але відкриття мобільної книжкової виставки-імпульсу «Книжковий Біг-Бен» в нашій бібліотеці, ідейним натхненником якої стала Молодіжна секція української бібліотечної асоціації (УБА), співпало з приїздом в наше місто Надзвичайного і Повноважного посла Королівства Бельгія в Україні Люка Якобса з нагоди відкриття виставки-дослідження «Іноземні інвестиції в Україну. Кінець ХІХ ст. – початок ХХ ст. Частина перша: Бельгія». Пан посол поспілкувався  з громадою  міста в бібліотеці та люб’язно завітав до нашої виставки. Матеріали «Книжкового Біг-Бену» зацікавили пана посла та його дружину Анн Блонтрок, а особливо книги присвячені творчості знаменитої англійської групи «Бітлз». Цікаво, що наш поважний гість теж спілкувався англійською мовою і більшість присутніх розуміла його без перекладача – це найкращий приклад того, що англійська -  мова міжнародного спілкування. 

На заздрість всім!

  Це була надзвичайна подія.

 А тепер найцікавіше  про саму виставку, яка майже півроку мандрує по всій Україні. Свій «Книжковий Біг-Бен» побудувала і наша бібліотека.

На заздрість всім!

 Основний акцент нашої експозиції – це вежа, яка  вже давно стала символом не тільки Англії, але і всього англійського. Подивіться! Вона не звичайна, а книжкова!

На заздрість всім!

 

На заздрість всім!

 

На заздрість всім!

 

На заздрість всім!

 Цьогорічна виставка розповідає про сучасне значення англійської мови як світової та міжнародного спілкування,  про важливість її вивчення, та як викликати інтерес і повагу до культури англомовних країн за допомогою розкриття бібліотечних фондів ЦМПБ.

 

Основна ідея виставки – «Для того, щоб пізнати світ – вивчай англійську». Виставка-імпульс має 3 розділи: 
1.Do you speak English?
Тут зібрані словники, підручники, посібники,  книги для вивчення та поглиблення знань з англійської мови, але це лише маленька частина книг які зберігаються в бібліотеці.

На заздрість всім!

 

На заздрість всім!

 

2.Читай в оригіналі
Мабуть найцікавіший розділ, адже на виставках дуже рідко експонуються книги мовою оригіналу. Значну частину цих книг нам на згадку подарував декілька років тому наш волонтер Корпусу Миру Меттісон Брейді (США). А книгу A. A. Мilne «The world of Winnie-the-Pooh» ми знаємо з дитинства! Навіть перекладу не потрібно, хоча в цьому році книзі виповнюється аж цілих 90 років! Тому готуємось разом з дитячим навчальним закладом №31 «Мир» до незвичайної  зустрічі з героями книжки.

На заздрість всім!

 

 


3.Мова, що стирає кордони.
Третій розділ – це фотосушка з путівників, квитків, листівок і мап англійською. Це – періодична англомовна література не тільки різних країн світу, але і України. Це – сувеніри з різних країн, що люб’язно надали нам користувачі,  які подорожували світом.

На заздрість всім!

 

На заздрість всім!


     Саме 26 липня о 10-30 у читальній залі в рамках роботи Пункту Європейської інформації відбулося відкриття книжкової виставки-імпульсу «Книжковий Біг-Бен».

  Гра-подорож «Знайомтесь, Біг-Бен» стала приємним сюрпризом для відвідувачів бібліотеки. В дні шкільних канікул ми згадували англійські слова, співали караоке англійською мовою, відповідали на цікаві завдання! Було пізнавально та весело! 

На заздрість всім!

 

На заздрість всім!

 

На заздрість всім!

 

На заздрість всім!

 

На заздрість всім!

 

На заздрість всім!

 

На заздрість всім!

 

На заздрість всім!

 

 

На заздрість всім!

 

На заздрість всім!

 

На заздрість всім!

 

На заздрість всім!

 

На заздрість всім!

 

 Виставка працюватиме до 31 липня. Але кожного дня біля Книжкового Біг-Бену на вас чекають зустрічі з творчістю англійських письменників, музикантів,  віртуальні прогулянки Англією та інше. 
Welcome to the library!


Обсудить на форуме