,
Ми в youtube

Ми в facebook

Ми в instagram

Ми в twitter

Ми в смартфоні

Наше опитування
Як ви вважаєте, чи потрібна нашій громаді бібліотека?
Так
Ні
Не знаю
Інше


Показати усі опитування
Архів новин сайту
Квітень 2024 (17)
Березень 2024 (40)
Лютий 2024 (41)
Січень 2024 (33)
Грудень 2023 (31)
Листопад 2023 (18)
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Наша адреса:

Костянтинівська центральна міська бібліотека знаходиться за адресою:
85113 м. Костянтинівка Донецької області
б/р Космонавтів, 11
тел. /факс(06272) 6-16-70
e-mail: konstlib(dog)ukr.net

Літній графік роботи с 1 липня по 31 серпня: бібліотека працює с 10:00 до 18:00. Вихідні - неділя, понеділок.

Проїзд від залізничного вокзалу автобусом №1,2,6 до зупинки "Універсам"

Банківські реквізити бібліотеки:

Рахунок № 35425007003007
УДК у Донецькій області
МФО 834016
Код організації (ЄДРПОУ) 00183816

 

Форум
Фотоальбом
Оголошення

Кіновересень з Адою Роговцевою

 

   Осінь, як завжди, підкралася непомітно: повітря стало прозорішим, сонце вище, дні коротшими. Дерева поміняли вбрання з зеленого на багряно-жовте. Птахи зграями кинулися на південь. Трохи сумно ... Сумно розлучатися з теплом, безтурботністю. Але попереду радість нових зустрічей, знайомств.
   Отже, після тривалих літніх канікул кіноклуб знову приступив до роботи. Вересень уже не раз, так уже повелося, відкривається українським кіно. Що показати глядачам? - Це питання, на щастя, недовго нас мучило і вирішилося саме по собі, коли стало відомо, що в місто завітає з творчим візитом народна артистка, Герой України Ада Роговцева. Як же було не зустрітись з живою легендою радянського і українського кіно членам кіноклубу!
   Але нам пощастило двічі. Перед творчою зустріччю, яка повинна була відбутися в ПК, Ада Роговцева завітала в нашу  бібліотеку. З  потягу, втомлена, вона знайшла час і добрі слова для своїх шанувальників, які зібралися в читальному залі. Маленька, незважаючи на поважний вік дуже рухлива, добра і світла, талановита оповідачка з зачаровуючим голосом, - вона, звичайно ж, підкорила аудиторію. Напевно, тих, хто не захотів би продовження зустрічі з нею, не знайшлося. А серед наших кінолюбителів то вже  точно.
   У належний час ми прийшли до Палацу культури. Зал був повний. Члени клубу, причепурені і збуджені в передчутті зустрічі з прекрасним, зайняли почесний п'ятий ряд. Світло згасло. Дійство під назвою "З тими, кого люблю" розпочалося. З'явилася Вона в вишуканій чорній сукні і почала говорити ... Були її монологи - щирі, тонкі, душевні, уривки спектаклів, поетичні рядки.  Творчий вечір допомагали вести ще три талановитих артиста:  донька Ади Миколаївни і продовжувачка династії Степанкова-Роговцева - Катерина Степанкова, кіноактор, актер театру; заслужений артист АР Крим Ахтем Сейтаблаев;  актриса кіно і театру,заслужена артистка України Світлана Орліченко. До уваги глядачів були представлені уривки з вистав «Будьте як вдома», «Схоже на щастя», «Варшавська мелодія 2». І жодного разу не відчулося  ніякої фальші, нещирості, столичної  зарозумілості. Самовіддача величезна!
   Дві з половиною години пролетіли непомітно. У цей день ми  побачили  на екрані лише уривки українського кіно, але зустрілися з Тією, яка все життя чесно і правдиво служила і досі служить справі Театру і Кіно. А це дорогого коштує!
P. S. Шановна Ада Миколаївна пообіцяла неодмінно не тільки повернутися, а ще й привезти виставу до нашого міста. Тому сподіваємося, що у членів кіноклубу буде чудова нагода ще раз зустрітися з високим мистецтвом.

Кіновересень з Адою Роговцевою

 

Кіновересень з Адою Роговцевою

 

Кіновересень з Адою Роговцевою

 

Кіновересень з Адою Роговцевою

 

Кіновересень з Адою Роговцевою

 

Кіновересень з Адою Роговцевою

 

Кіновересень з Адою Роговцевою

 

Кіновересень з Адою Роговцевою

 

Кіновересень з Адою Роговцевою

 

Кіновересень з Адою Роговцевою

  

Кіновересень з Адою Роговцевою

 

Кіновересень з Адою Роговцевою

 


 




 

 



Обсудить на форуме