,
Ми в youtube

Ми в facebook

Ми в instagram

Ми в twitter

Ми в смартфоні

Наше опитування
Як ви вважаєте, чи потрібна нашій громаді бібліотека?
Так
Ні
Не знаю
Інше


Показати усі опитування
Архів новин сайту
Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (40)
Лютий 2024 (41)
Січень 2024 (33)
Грудень 2023 (31)
Листопад 2023 (18)
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Наша адреса:

Костянтинівська центральна міська бібліотека знаходиться за адресою:
85113 м. Костянтинівка Донецької області
б/р Космонавтів, 11
тел. /факс(06272) 6-16-70
e-mail: konstlib(dog)ukr.net

Літній графік роботи с 1 липня по 31 серпня: бібліотека працює с 10:00 до 18:00. Вихідні - неділя, понеділок.

Проїзд від залізничного вокзалу автобусом №1,2,6 до зупинки "Універсам"

Банківські реквізити бібліотеки:

Рахунок № 35425007003007
УДК у Донецькій області
МФО 834016
Код організації (ЄДРПОУ) 00183816

 

Форум
Фотоальбом
Оголошення

Яна Гуревич про своє навчання в Університеті Казимира Великого в Бидгощі (Польща)

     

 

      Сьогодні до Пункту  європейської інформації Костянтинівської ЦМПБ  завітала наша добра знайома, наш користувач Яна Гуревич, випускниця СЗОШ № 13.  Сьогодні Яна  студентка  Університету  Казимира Великого в Польщі, місто Бидгощ.  Зараз  вона приїхала додому на різдвяні канікули.
     17 березня цього року, коли ми урочисто відкривали  Пункт європейської інформації,   Яна на заході розповідала про свою мрію вчитися в Польщі. Її мрія здійснилася. І ми за неї радіємо.
Про що нам розповіла Яна:
      «Університет Казимира Великого в Бидгощі - молодий, динамічний, відкритий на майбутнє, а одночасно вибудуваний на солідному фундаменті. На фоні інших польських ВНЗ його вирізняє не тільки широкий освітньо-кваліфікаційний спектр, який охоплює понад 30 напрямків навчання, але також індивідуальний підхід до кожного студента. Іноземні студенти знаходяться  під особливою опікою. Студенти Університету Казимира Великого не тільки можуть навчатися у найкращих у регіоні висококваліфікованих фахівців, але також розвивати свої  захоплення в наукових гуртках та численних організаціях. І хоча університет створюють люди, а не будинки, ми особливо ретельно дбаємо про те, щоб наші студенти навчалися в сучасних і гостинних стінах. Нещодавно для користувачів було відкрито Головну бібліотеку та Центр фізичної освіти й спорту.     Університет здійснює підготовку фахівців згідно з Болонською системою, яка є обов’язковою у всьому Європейському Союзі. Студенти навчаються за трирівневою системою:
 Навчання першого освітньо-кваліфікаційного рівня – «Бакалавр» (3 роки) або «Інженер» (3,5 роки)
Навчання другого освітньо-кваліфікаційного рівня – «Магістр» (2 роки)
Навчання третього освітньо-кваліфікаційного рівня – «Кандидат наук» (4 роки)
 Завдяки цьому дипломи Університету Казимира Великого визнаються у всій Європі.
      Наступною перевагою уніфікації є можливість навчання протягом одного чи двох семестрів в іншому університеті в Польщі в рамках програми MOST або в одній із країн світу в рамках програми ERASMUS.
     Адміністрування навчального процесу здійснюється за допомогою електронної системи, яка полегшує студентам доступ до всієї інформації, як, наприклад, результати екзамену чи запис на заняття через інтернет. Крім цього, студенти отримують електронний студентський квиток, який також виконує функцію проїзного квитка для користування міською комунікацією.
    У даний час Університет Казимира Великого в Бидгощі є найбільшим у місті і другим в регіоні як з точки зору кількості професорів, спеціальностей, пропонованих форм навчання, так і з точки зору кількості студентів та випускників.
      Спорт відіграє дуже важливу роль в академічному житті університету Казимира Великого. Наш університет є одним з небагатьох вищих навчальних закладів в Польщі, які пропонують напрямок «Фізичне виховання», створюючи умови для підготовки професійних спортсменів, а також вчителів та тренерів. Для забезпечення найвищого рівня  тренінгу Університет  за допомогою дофінансування з Європейського Союзу реконструював  та  модернізував свій  спортивний комплекс. Це сучасна спортивна і дидактична база, яка включає в себе  повнорозмірний  спортивний зал з трибунами, сучасний басейн та зали для спортивно-рекреаційних занять.
    У жовтні 2013 року було відкрито нову Бібліотеку Університету Казимира Великого, яка постала завдяки фінансовій підтримці Європейського Союзу. Площа бібліотеки складає аж 17 800 м, на якій поруч з місцем, призначеним для зібрань книг, знаходяться також дидактичні та комп’ютерні зали. Разом зі зміною локалізації бібліотеки також змінилися правила користування книгосховищем. Було запроваджено електронні картки, за допомогою яких стане можливим позичати книги, що значно покращить і прискорить користування багатими бібліотечними засобами.»
   Бажаємо Яні успішної здачі першої сесії. І до нових зустрічей!!!
Координатор ПЄІ Шпакова Наталя.

 

 

 



Обсудить на форуме