,
Ми в youtube

Ми в facebook

Ми в instagram

Ми в twitter

Ми в смартфоні

Наше опитування
Як ви вважаєте, чи потрібна нашій громаді бібліотека?
Так
Ні
Не знаю
Інше


Показати усі опитування
Архів новин сайту
Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (40)
Лютий 2024 (41)
Січень 2024 (33)
Грудень 2023 (31)
Листопад 2023 (18)
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Наша адреса:

Костянтинівська центральна міська бібліотека знаходиться за адресою:
85113 м. Костянтинівка Донецької області
б/р Космонавтів, 11
тел. /факс(06272) 6-16-70
e-mail: konstlib(dog)ukr.net

Літній графік роботи с 1 липня по 31 серпня: бібліотека працює с 10:00 до 18:00. Вихідні - неділя, понеділок.

Проїзд від залізничного вокзалу автобусом №1,2,6 до зупинки "Універсам"

Банківські реквізити бібліотеки:

Рахунок № 35425007003007
УДК у Донецькій області
МФО 834016
Код організації (ЄДРПОУ) 00183816

 

Форум
Фотоальбом
Оголошення

Онлайн-зустріч з представниками відділу "Дитяча література" ТОВ Видавництва "Ранок"

   23 квітня працівники Костянтинівської центральної міської публічної бібліотеки підтримали ініціативу видавництва «Ранок» прийняти участь в онлайн-зустрічі з фахівцями видавництва. «Ранок» - одне з провідних і найбільш популярних видавництв України. З його творами добре знайомі діти й дорослі з понад 10 країн ближнього й далекого закордоння. У каталозі книг видавництва «Ранок» представлено 18 000 примірників актуальної й ексклюзивної літератури, яка буде цікава як маленьким дітям, так і читачам дорослим. Модератором зустрічі виступила Чепракова Ганна, трейд-маркетолог підрозділу "Дитяча література" видавництва «Ранок». Вона розповіла про те, що видавництво дитячої літератури робить все для того, щоб кожна дитина від першої своєї книжки й до вступу в доросле життя, була оточена розумними, добрими, корисними та цікавими книгами.
   А ще робітникам бібліотек, які приєдналися до онлайн-зустрічі, презентувались  новинки дитячої літератури, а саме видання першого кварталу 2021 року. Серед них: книга дитячого польського письменника Людвіка Єжи Керна «Фердинанд Неймовірний» - про пригоди собаки, що спробувала ходити на двох лапах, і що з того вийшло. 
  Наступна книга – «Маленький чоловічок» Еріха Кестнера, головний герой якої маленький Максик мріє стати артистом цирку. Та от халепа ─ він заввишки лише 5 сантиметрів! Хіба помітять глядачі таку крихітку на манежі? Що ж, на Максика чекають дивовижні пригоди, під час яких він зрозуміє, що не обов’язково бути високим, щоб бути відважним, втілити свою мрію та навіть… втекти з полону викрадачів! 
  Дітям рекомендується для читання серія книжок «Готель "Фламінго".  Чи зупинялися ви коли-небудь у готелі? Напевно, що так. А в готелі з тваринами? Саме в такому незвичайному місці неподалік від моря опинилась юна Ганна Дюпон. І не як гостя, а як нова власниця. Колись успішний готель «Фламінго» тепер геть занепав. І перед Ганною постало справжнє випробування — відродити його. 
   Книги для підлітків презентувала редакторка відділу "Дитяча література" Вікторія Міхно.
Книга «Дим», авторка Марта Палаццесі. «Тринадцятирічний Клей живе у лондонських нетрях. Життя його могло йти незмінною течією: він міг продовжувати працювати золотарем, охороняти свою територію від інших таких самих банд та отримувати мудрі поради від прийомного батька Старого Сала. Як виголошують усі афіші, серед номерів буде незвичайне видовище — останній вовк у всій Великій Британії! Клей опиняється перед вовчою кліткою. Дим, як він його називає, лютий і непідвладний, а методи приборкувачів — жор- стокі і не людські. Віднині метою хлопця стає звільнити вовка та повернути додому — у дику природу.»
   Наступна новинка – серія книжок Крис Смит, Грег Джеймс «Мерф звичайний». «Через проблеми з маминою роботою Мерф уже вчетверте переїздить та змінює школу. Новий навчальний рік йому доведеться розпочати в жахливому новому будинку та жахливій новій школі. Хоча з останнім — не точно, адже всюди вже розпочалися заняття, і для новенького хлопця ніде немає місць… Окрім однієї дуже дивної і надсекретної школи, де навчаються діти з суперздібностями. Через помилку містера Супермена, директора школи, хлопця допускають до занять. От тільки, що йому там робити, якщо в нього немає жодних суперсил?».
    Перша книга серії «Темна епоха» - «Загроза» Забіне Шультер розповідає про дівчину Ліз, яка вимушена переїхати до столиці. Вона сподівається на краще. Однак уже перша зустріч із новим сусідом обертається невдачею. Зухвалий сусід, маючи норовливий характер, не готовий миритися з новою галасливою сусідкою. Але перше враження найчастіше буває оманливим, і їхні почуття стрімко набирають обертів. Та яке майбутнє може бути між звичайною дівчиною та Воїном? Невже їхнє кохання приречене?
  Єва Феллер є авторкою серії книжок «Час магії». Кожна з них відображає конкретний історичний період: 13 століття, 16 століття, 18 століття та ін. Головна героїня сімнадцятирічна дівчина Анна під час літніх канікул їде з батьками до Венеції. Поки ті зайняті у справах, вона вивчає всі закутки цього старовинного міста на воді. Під час однієї з прогулянок дівчина випадково натрапляє на маскарадну крамницю, у якій їй нав’язливо пропонують купити маску кішки...

   Онлайн-зустріч закінчилась, а враження від книжок неймовірні. Захотілося взяти в руки і почитати… Дякуємо організаторам зустрічі – представникам видавництва «Ранок». З нагоди відзначення Всесвітнього дня книги та авторського права вітаємо представників видавництва зі святом, бажаємо наснаги, сил та терпіння. 
 

Онлайн-зустріч з представниками відділу "Дитяча література" ТОВ Видавництва "Ранок"

 Онлайн-зустріч з представниками відділу "Дитяча література" ТОВ Видавництва "Ранок" 

Онлайн-зустріч з представниками відділу "Дитяча література" ТОВ Видавництва "Ранок" 

Онлайн-зустріч з представниками відділу "Дитяча література" ТОВ Видавництва "Ранок"

 





Обсудить на форуме