,
Ми в youtube

Ми в facebook

Ми в instagram

Ми в twitter

Ми в смартфоні

Наше опитування
Як ви вважаєте, чи потрібна нашій громаді бібліотека?
Так
Ні
Не знаю
Інше


Показати усі опитування
Архів новин сайту
Квітень 2024 (32)
Березень 2024 (40)
Лютий 2024 (41)
Січень 2024 (33)
Грудень 2023 (31)
Листопад 2023 (18)
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Наша адреса:

Костянтинівська центральна міська бібліотека знаходиться за адресою:
85113 м. Костянтинівка Донецької області
б/р Космонавтів, 11
тел. /факс(06272) 6-16-70
e-mail: konstlib(dog)ukr.net

Літній графік роботи с 1 липня по 31 серпня: бібліотека працює с 10:00 до 18:00. Вихідні - неділя, понеділок.

Проїзд від залізничного вокзалу автобусом №1,2,6 до зупинки "Універсам"

Банківські реквізити бібліотеки:

Рахунок № 35425007003007
УДК у Донецькій області
МФО 834016
Код організації (ЄДРПОУ) 00183816

 

Форум
Фотоальбом
Оголошення

Герої нашого часу

   

 

      Патріотичну годину пам’яті «Герої нашого часу» до 3-ї річниці визволення міста Костянтинівка від російсько – терористичних  озброєних угрупувань було проведено провідним бібліотекарем ЦМПБ абонементу для юнацтва Людмилою Ганнич. На патріотичну годину також були запрошені :старший офіцер відділення комплектування Костянтинівського об’єднання міського військового комісаріату Михайло Юрійович Захарченко ; голова «Костянтинівської спілки» «Інваліди Чорнобиля» Олександр Михайлович Дерека та представники спілки: дружина ліквідатора ЧАЕС 1986 року Ніна Григорівна Гришина, ліквідатор наслідків Чорнобильської ЧАЕС Віктор Олександрович Сидоров; старший інспектор Костянтинівського міського районного відділу з питань пробації  Катерина Володимирівна Глібова; фахівець з питань соціальної роботи з об’єктами пробації Ольга Олексіївна Зальвовська; місцеві поети, члени літературного об’єднання «Дзеркало»:Михайло Йосипович Милий та Наталія Іванівна Миронова; учні 10 класу ЗОШ № 3 , члени україно – краєзнавчого клубу «Юні краєзнавці»  та  користувачі ЦМПБ. Захі було розпочато урочистим гімном України. 
  Користувачі бібліотеки, учні 8-А класу ЗОШ № 13 Ганна Дудченко та Катерина Мушинська в українських національних костюмах з хлібом – сіллю привітали людину, яка стоїть на сторожі мирного неба у Костянтинівці -  старшого  офіцера Михайла Юрійовича Захарченка. Провідний біліотекар ЦМПБ Людмила Вячеславівна привітала всіх зі святом третьої річниці Костянтинівки від російсько – терористичних  озброєних угрупувань, розповіла про споконвічну боротьбу українського народу за волю і незалежність, прагнення до свободи; про  нелегкі часи жителів міста в період окупації проросійськими бойовиками; про звільнення 5 липня 2014 року військами озброєних сил України Костянтинівки, Краматорська, Слов’янська, Дружківки, Бахмута. Також було продемонстровано відеоматеріал «Костянтинівка. 4.05.14р. Обстріл міста з бронетехніки».
Вірша Анастасії Дмитрук «Україна моя у вогні» продекламувала учениця 6- го класу ЗОШ № 13 АнастасіяМушинська. 
  Слово було надано старшому офіцеру Михайлу Юрійовичу Захарченку , який привітав усіх зі святом, розповів про сміливих воїнів АТО та про контрактну армію України, призивав присутніх до захисту українських земель від ворогів та бути патріотами України. Присутні слухали його з зацікавленням і задавали питання. 
 Потім учень 8-А класу Сашко Мушинський продекламував вірша Віти Стронської «Нашим вірним українським солдатам».  Присутнім було продемонстровано відеоматеріал пісня про мужніх воїнів «Біла тополя» у виконанні групи «Еней» та пісня  «Повертайся живим».
 Людмила Вячеславівна разом з ученицею 11-А класу ЗОШ № 13 Іриною Пацюрою озвучили презентацію слайдів «Герої не вмирають!» , яка була присвячена загиблим воїнам – землякам міста Костянтинівка: Андрію Костіну, Сергію Ісаєву та Олександру Пономарьову. Пам’ять загиблих земляків вшанували хвилиною мовчання. 
  Анастасія, Катерина  Сашко Мушинські та Ганна Дудченко виступили з  віршами українських авторів про воїнів АТО.Загальна назва виступу: « Нехай пам’ятають про наших героїв». І разом вигукнули гасло : «Хай в Україні буде мир!». 
   Місцеві поети, члени літературного об’єднання «Дзеркало»:Михайло Йосипович Милий та Наталія Іванівна Миронова декламували свої власні вірші про Україну, мир і м українських воїнів – визволитеялів.      Біліотекар пропонувала усім присутнім розповідати про красу рідної української землі.Катерина Мушигнська виконала пісню «Як у нас на Україні!».
   Гнна Дудченко проникливо розповіла вірша «Живи – живи герой солдат!». На прикінці патріотичної  години присутні усі разом просканували : « Слава Україні! Героям слава!»            

                                                                                       Провідний бібліотекар ЦМПБ Л.В.Ганнич

 

 

 

 

 

 

  

 

  

 

  

 




Обсудить на форуме