,
Ми в youtube

Ми в facebook

Ми в instagram

Ми в twitter

Ми в смартфоні

Наше опитування
Як ви вважаєте, чи потрібна нашій громаді бібліотека?
Так
Ні
Не знаю
Інше


Показати усі опитування
Архів новин сайту
Квітень 2024 (28)
Березень 2024 (40)
Лютий 2024 (41)
Січень 2024 (33)
Грудень 2023 (31)
Листопад 2023 (18)
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Наша адреса:

Костянтинівська центральна міська бібліотека знаходиться за адресою:
85113 м. Костянтинівка Донецької області
б/р Космонавтів, 11
тел. /факс(06272) 6-16-70
e-mail: konstlib(dog)ukr.net

Літній графік роботи с 1 липня по 31 серпня: бібліотека працює с 10:00 до 18:00. Вихідні - неділя, понеділок.

Проїзд від залізничного вокзалу автобусом №1,2,6 до зупинки "Універсам"

Банківські реквізити бібліотеки:

Рахунок № 35425007003007
УДК у Донецькій області
МФО 834016
Код організації (ЄДРПОУ) 00183816

 

Форум
Фотоальбом
Оголошення

Герої нашого часу

«Герої нашого часу»

На зустріч відважних «Герої нашого часу» до 4 – річниці звільнення міста Костянтинівка від російських терористичних озброєних формувань до центральної міської публічної бібліотеки завітали: учасники ГО «Гайдамаки» на чолі з Дмитром Яригіним колишній боєць «Дніпро - 1»; начальник відділу з питань у справах сім’ї і молоді Костянтинівської міської ради Світлана Ткаченко;фахівці відділу пробації О.О. Зальвовська, О.В. Волков; представник Костянтинівського міського центру зайнятості Федорченко В.О.; місцеві поети , члени літературного об’єднання «Дзеркало» :А. А. Сущев, М. Й. Милий;члени міської спілки «Інваліди Чорнобиля» під керівництвом О. М.Дереки,;члени Спілки воїнів – афганців; представники Костянтинівського ОМВК; воїни 90 –го батальону,;користувачі центральної міської публічної бібліотеки; представники Громади міста Я. Б. Маланчук та інші; директор екологічного центру «Бахмат», кореспондент газети «Провинція» В. Б. Березін; представники ГО «Фонд розвитку громади» «Консультаційного бюро для громадян» А.О. Омельченко та І. А. Прутнік; мешканці міста; інспектор Костянтинівського відділу поліції, Бахмутського відділу поліції головного управління національної поліції Донецької області О. В.Дужак воїни з різних куточків України : Києва, Краматорська, Хмельницька тощо.

Мета: вшанувати пам’ять воїнів – українців, які загинули під час бойових дій на Донбасі, прищеплювати любов до Батьківщини, виховувати патріотичну свідомість.

Учасників ГО «Гайдамаки» на чолі з Дмитром Яригіним колишнім бійцем «Дніпро - 1»,із хлібом – сіллю зустріли на вході у бібліотеку читачі в українському вбранні Микола та Анастасія Мушинські.

Зустріч відважних було розпочато Гімном України. У вступному слові начальник відділу з питань у справах сім’ї і молоді Костянтинівської міської ради Світлана Ткаченко та Дмитро Яригін привітали всіх із святом.

Із власними віршами про Україну виступили учениця гімназії Анастасія Суходольська та член літературного об’єднання «Дзеркало» при ЦМПБ Анатолій Сущев. Ведуча – провідний бібліотекар Л. В. Черняєва розповіла про нелегкий шлях України у боротьбі за волю і незалежність , про її славетних синів - велетнів слави і духу Тараса Шевченка, Богдана Хмельницького, Михайла Грушевського та інших, які завжди пам’ятали , що вони – українці. З піснею «Україна – це ти» виступила учениця ЗОШ № 13 Каріна Мяло, вірша Анастасії Дмитрук «Україна моя у вогні» виступила учениця ЗОШ № 13 Анастасія Мушинська.

Людмила Вячеславівна продемонструвала відеоматеріал «Привітання Президента України Петра Порошенка жителів міста з визволенням Костянтинівки, Слов’янська, Дружківки, Краматорська, Бахмута», «Обстріл телевежі у Корстянтинівці у 2014 році» , «Повертайся живим». Пісню групи Океан Ельзи «Не твоя війна» виконала учениця ЗОШ № 13 Катерина Мушинська.

Учень ЗОШ № 13 Микола Мушинський виступив із віршем Вікторії Невідомської «Українському солдату». Сашко Мушинський виконав на гітарі сонату «Слава солдатам України».

Пам’ять загиблих воїнів було вшановано хвилиною мовчання.

По завершенню зустрічі відважних «Герої нашого часу» всі виступаючі по черзі продекламували вірші про подвиги українських воїнів та просканували усі разом, узявшись за руки «Хай в Україні буде мир!».

Начальник відділу з питань у справах сім’ї і молоді Костянтинівської міської ради Світлана Ткаченко щиро подякувала виступаючим та усім присутнім за захід, які завершили зустріч відважних «Герої нашого часу» словами : «Слава Україні!», «Героям слава!».

Провідний бібліотекар ЦМПБ Людмила Черняєва

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Обсудить на форуме