,
Ми в youtube

Ми в facebook

Ми в instagram

Ми в twitter

Ми в смартфоні

Наше опитування
Як ви вважаєте, чи потрібна нашій громаді бібліотека?
Так
Ні
Не знаю
Інше


Показати усі опитування
Архів новин сайту
Вересень 2024 (26)
Серпень 2024 (28)
Липень 2024 (38)
Червень 2024 (36)
Травень 2024 (38)
Квітень 2024 (39)
«    Вересень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Наша адреса:

Костянтинівська центральна міська бібліотека знаходиться за адресою:
85113 м. Костянтинівка Донецької області
б/р Космонавтів, 11
тел. /факс(06272) 6-16-70
e-mail: konstlib(dog)ukr.net

Літній графік роботи с 1 липня по 31 серпня: бібліотека працює с 10:00 до 18:00. Вихідні - неділя, понеділок.

Проїзд від залізничного вокзалу автобусом №1,2,6 до зупинки "Універсам"

Банківські реквізити бібліотеки:

Рахунок № 35425007003007
УДК у Донецькій області
МФО 834016
Код організації (ЄДРПОУ) 00183816

 

Форум
Фотоальбом
Оголошення

Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» 20 вересняЦифрове прибирання відбувається щорічно в рамках Всесвітнього дня прибирання.

 



ПАМ’ЯТАЄМО ГЕРОЇВ - ЗЕМЛЯКІВ! Сергій ГРАБІТЧЕНКО Бібліотечна онлайн дошка пам'яті "ПАМ’ЯТАЄМО ГЕРОЇВ - ЗЕМЛЯКІВ"

розповідає про земляків - костянтинівців, які загинули від рук російських окупантів під час повномасштабного вторгнення військ Російської Федерації на територію України 24 лютого 2022 року. Це розповіді про людей, котрі, продовжуючи історичну традицію поколінь, віддали своє життя за нас усіх, нашу свободу, наше майбутнє. Тож пам’ятати, знати і берегти всі ці імена, ці хоробрі, красиві й світлі обличчя, ці життєві історії - наше пряме завдання і громадянський обов’язок.
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

 

 



До 160-ої річниці від дня народження Михайла Коцюбинського 17 вересня 2024 року виповнюється 160 років від дня народження Михайла Коцюбинського, українського письменника, драматурга, громадського діяча

 



 ПАМ’ЯТАЄМО ГЕРОЇВ - ЗЕМЛЯКІВ! В'ячеслав ІВАНЧЕНКО Бібліотечна онлайн дошка пам'яті "ПАМ’ЯТАЄМО ГЕРОЇВ - ЗЕМЛЯКІВ"

розповідає про земляків - костянтинівців, які загинули від рук російських окупантів під час повномасштабного вторгнення військ Російської Федерації на територію України 24 лютого 2022 року. Це розповіді про людей, котрі, продовжуючи історичну традицію поколінь, віддали своє життя за нас усіх, нашу свободу, наше майбутнє. Тож пам’ятати, знати і берегти всі ці імена, ці хоробрі, красиві й світлі обличчя, ці життєві історії - наше пряме завдання і громадянський обов’язок.
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

 

 


 

 



Загадка Продовжуємо презентувати збірку віршів сучасної української письменниці Галини Крук "Раз овечка, два овечка" в рамках онлайн-проєкту "Бібліотека читає дітям". Віршика "Загадка" голосно читає Аліна Курінна, бібліограф Костянтинівської ЦМПБ.

 



З Днем Батька в Україні! Костянтинівська центральна міська публічна бібліотека вітає всіх татусів із Всенародним днем ​​Батька і бажає відчути на собі всі принади батьківства, на шиї ніжні рученята, на щоці дитячі поцілунки. А в серці ніжні слова! Даруємо всім батькам вітальну листівку.



Світлий образ батька Національний День Батька святкують в Україні у вересні. Це поки неофіційне свято, а дата запропонована низкою громадських організацій. Традиційні святкові заходи підкреслюють важливість ролі батька і сім’ї в цілому.

 



Щороку у другу суботу вересня відзначають День українського кіно.

 



Про використання аудіо, відео варіантів Державного Гімну України

 Лист МОН України  від 26.08.2024 р. №5/940-24 "Про використання аудіо, відео варіантів Державного Гімну України” 

СЕД АСКОД Міністерство культури та інформаційної політики України від 16.08.2024 № 03/9/821-24



Методичні рекомендації до Дня пам’яті жертв Бабиного Яру 29 вересня 2024 року Донецький обласний дитячо-молодіжний центр рекоменує для використання в роботі методичні матеріали до Дня пам’яті жертв Бабиного Яру.

 


 

 



Дата святкування Дня міста – третя субота вересня 40 років тому, у 1984 році, на засіданні виконавчого комітету Костянтинівської міської ради було ухвалено рішення і визначено дату святкування Дня міста – третя субота вересня. Того року День міста костянтинівці відзначили 15 вересня. 

 



Працевлаштування осіб з інвалідністю Кожна людина має право на працю, на вільний вибір роботи, на справедливі і сприятливі умови праці та на захист від безробіття (частина перша статті 23 Загальна декларація прав людини)

 



В умовах війни від достовірності інформації залежать прийняття рішень і збереження життя.

 



 Сьогодні, 6 вересня, світова спільнота відзначає День читання книг. Свято створене, зокрема, щоб підбадьорити тих, хто любить читати, наголосити на важливості читання, стимулювати людей придбати нову книгу для власної чи публічної бібліотеки або просто сходити до книгозбірні.

 



Костянтинівка. Архітектурні символи міста Традиційно у день міста українські міста відзначають річниці свого заснування. Цього року рідній Костянтинівці виповнюється 154 роки.

 



Куди можуть звернутися внутрішньо переміщені особи для отримання допомоги щодо психічного здоров’я?Внутрішньо переміщені особи можуть безоплатно отримати допомогу щодо психічного здоров’я. Вона покривається Програмою медичних гарантій.

 



6 вересня — День визволення Костянтинівки від нацистських загарбників Сьогодні ми з вдячністю згадуємо всіх, хто виборов для нашого міста свободу у Другій світовій війні. 

 



 Факти з історії розвитку Костянтинівки День міста — це ще одна нагода зізнатися в любові до рідного краю, згадати, за що ми його цінуємо та пишаємося ним. 

 

 



Молодь у бібліотеці користувачі і працівники 5 вересня працівники Костянтинівської ЦМПБ долучились до Топ Розмови про молодь у бібліотеках, у якій прийняли участь запрошені спікери – бібліотекарі, молодіжні працівники і лідери, що знаються на комунікації з молоддю: Євгенія Напуда, Tanya Nesvat, Алексєєнко Катерина, Аліна Козицька. Організатор Луганська ОУНБ.